Betalingen

Bankoverschrijving
U kunt per bank betalen in Euro’s en Dollars.

Vermeld het nummer van de originele proformafactuur
Om de betaling zo snel mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u ook altijd het referentienummer van de machine of het voertuig te vermelden.

Contante betaling
Wij aanvaarden contante betalingen in euro. Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan uw betalingen per bank te verrichten.
U kunt contante betalingen verrichten van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

Reist u met contant geld? Let op!
Het aantal incidenten met betrekking tot fraude door nepagenten en nepdouanebeambten is aanzienlijk toegenomen! Ook in de buurt van ons kantoor.

Draag nooit zomaar uw persoonlijke bezittingen over!

In geval van twijfel, vraag altijd:
⦁ naar een identificatiebewijs.
⦁ om de deal af te ronden op het politiebureau of bij de douane.

Kredietkaart en/of geld opnemen
BIG Machinery biedt u de mogelijkheid om bij ons op kantoor te betalen met creditcard of pinpas. Op deze manier hoeft u niet met veel contant geld te reizen en kunt u de (aan)betaling snel en gemakkelijk voldoen door uw creditcard of pinpas te gebruiken.

Kredietbrief
U kunt betalen door middel van een kredietbrief (L/C). Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

BIG Machinery B.V.
Btw-nr. : NL.8126.16.583.B.01
KvK-nummer : 11057540
Swift-code : RABONL2U
IBAN-nummer : NL 62 RABO 0311 5122 08

BIG Trucks B.V.
Btw- nr. : NL..8134.72.222.B.01
KvK-nummer : 24367007
Swift-code : RABONL2U
IBAN-nummer : NL 12 RABO 0351 6481 19


Vermeld het nummer van de originele factuur of proformafactuur.
Om de betaling zo snel mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u altijd het nummer van de originele factuur of proformafactuur en het referentienummer van de machine of het voertuig van de transactie te vermelden.

Let op! Voorkom internetfraude.
Controleer altijd ons bankrekeningnummer op onze website voordat u geld overmaakt. Wij zullen u nooit vragen de betaling uit te voeren op een ander bankrekeningnummer dan het bankrekeningnummer dat op onze website vermeld staat.

Als iemand u vraagt om geld over te maken naar een ander bankrekeningnummer, bel ons dan altijd voordat u het geld overmaakt.

NIEUW EN TWEEDEHANDS ZWAAR MATERIEEL

BIG Machinery is uw voorkeursleverancier voor nieuwe en tweedehands machines voor de grondverzet- , afbraak- en mijnindustrie.

BIG Machinery heeft een voorraad van zwaar materieel, bestaande uit meer dan 500 machines. Wij beschikken over het grootste machinepark in Europa en kunnen bijgevolg het materieel dat u wenst op zeer korte termijn overal ter wereld leveren.

Het hoofdkantoor van BIG is gevestigd in Velddriel, Nederland

Hebt u nog meer vragen?

Hebt u nog vragen of wilt u een gedetailleerd advies? Wij helpen u graag! Vul het formulier in en u ontvangt de gevraagde informatie zonder verdere verplichtingen.

Neem contact met ons op