Vind uw product

Show all products

Nieuw binnen

NIEUW EN TWEEDEHANDS ZWAAR MATERIEEL

BIG Machinery is uw voorkeursleverancier voor nieuwe en tweedehands machines voor de grondverzet- , afbraak- en mijnindustrie.
BIG Machinery heeft een voorraad van zwaar materieel, bestaande uit meer dan 500 machines. Wij beschikken over het grootste machinepark in Europa en kunnen bijgevolg het materieel dat u wenst op zeer korte termijn overal ter wereld leveren.

Het hoofdkantoor van BIG is gevestigd in Velddriel, Nederland

BIG Machinery is uw specialist en de one-stop-shop als het gaat om zowel nieuwe als gebruikte zware machines, bouwmaterieel, machines voor materiaaloverslag, trekkers, vrachtwagens en aanhangwagens.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aankoop van machines en vrachtwagens van één van de topmerken als Caterpillar, Volvo, Liebherr, Fuchs, Komatsu, Hyundai, JCB, Mercedes-Benz, Scania, MAN, DAF, XCMG, Tadano en nog vele andere.
Onze machines en vrachtwagens worden verkocht aan meer dan 100 verschillende landen over de hele wereld. Wij bij BIG Machinery zorgen ervoor dat u uw uitrusting veilig en op tijd ontvangt over de hele wereld. Met onze ervaring en toegang tot wereldwijde logistieke netwerken kunnen wij alle leveringen over de hele wereld aan.

Alle producten

BIG Machinery is gevestigd in Velddriel, Nederland. Bij ons zijn al uw uitrustingsbehoeften direct uit voorraad leverbaar. U kunt uw gebruikte machines en vrachtwagens ook inruilen of verkopen. BIG Machinery kan u altijd helpen aangezien wij geïnteresseerd zijn in de aankoop van machines en vrachtwagens in alle condities. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij u een eerlijke marktprijs kunnen bieden voor uw apparatuur.

Uw apparatuur verkopen

Bezoek ons

Schiemerik 1 | 5334 NL | VELDDRIEL | The Netherlands

Routebeschrijving

Hebt u nog meer vragen?

Hebt u nog vragen of wilt u een gedetailleerd advies? Wij helpen u graag! Vul het formulier in en u ontvangt de gevraagde informatie zonder verdere verplichtingen.

Neem contact met ons op