Vervoer en verzending

BIG Machinery heeft ervaring met Roll-on/Roll-off (RORO) en containertransporten over de hele wereld. Door gebruik te maken van ons eigen transportwagenpark zijn wij snel in het vervoeren van het verkochte materieel naar de gewenste haven voor internationale verscheping of een andere bestemming die via wegtransport bereikt kan worden.

Ons doel is om jarenlang uw leverancier van nieuwe en gebruikte apparatuur en uw partner in transportoplossingen te blijven. Terwijl u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren, zorgen wij voor het transport van het door u gekochte materieel. Dit gebeurt snel en kosteneffectief.

NIEUW EN TWEEDEHANDS ZWAAR MATERIEEL

BIG Machinery is uw voorkeursleverancier voor nieuwe en tweedehands machines voor de grondverzet- , afbraak- en mijnindustrie.

BIG Machinery heeft een voorraad van zwaar materieel, bestaande uit meer dan 500 machines. Wij beschikken over het grootste machinepark in Europa en kunnen bijgevolg het materieel dat u wenst op zeer korte termijn overal ter wereld leveren.

Het hoofdkantoor van BIG is gevestigd in Velddriel, Nederland

Hebt u nog meer vragen?

Hebt u nog vragen of wilt u een gedetailleerd advies? Wij helpen u graag! Vul het formulier in en u ontvangt de gevraagde informatie zonder verdere verplichtingen.

Neem contact met ons op