Algemene verkoopvoorwaarden en Garantie

Algemene verkoopvoorwaarden
BIG Machinery is blij dat u overweegt zaken met ons te doen. Om ons bedrijf zo transparant mogelijk te maken hebben wij onze werkwijze uiteengezet in onze algemene voorwaarden, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten, en omgekeerd. Een samenvatting en het volledige document vindt u hier:

Garantie
BIG Machinery biedt geen garantie op gebruikte machines tenzij anders aangegeven. De enige garantie die mogelijk van toepassing is, is de door de fabrikant verleende garantie.

NIEUW EN TWEEDEHANDS ZWAAR MATERIEEL

BIG Machinery is uw voorkeursleverancier voor nieuwe en tweedehands machines voor de grondverzet- , afbraak- en mijnindustrie.

BIG Machinery heeft een voorraad van zwaar materieel, bestaande uit meer dan 500 machines. Wij beschikken over het grootste machinepark in Europa en kunnen bijgevolg het materieel dat u wenst op zeer korte termijn overal ter wereld leveren.

Het hoofdkantoor van BIG is gevestigd in Velddriel, Nederland

Hebt u nog meer vragen?

Hebt u nog vragen of wilt u een gedetailleerd advies? Wij helpen u graag! Vul het formulier in en u ontvangt de gevraagde informatie zonder verdere verplichtingen.

Neem contact met ons op